Evaluation of assortment of endive and leaf lettuce
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F99%3A55300008" target="_blank" >RIV/62156489:43510/99:55300008 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zhodnocení sortimentu štěrbáku a listového salátu
Original language description
Práce popisuje pěstování listového salátu a štěrbáku s výsledky polních pokusů s těmito zeleninami, přitom byly sledovány nutričně významné látky.
Czech name
Zhodnocení sortimentu štěrbáku a listového salátu
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Rozšíření sortimentu čerstvých salátů
ISBN
80-7157-389-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
8
Pages from-to
—
Publisher name
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—