Relationship between the production of ethylene and softening of apricots and peaches during climacteric development phases
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F99%3A55500012" target="_blank" >RIV/62156489:43510/99:55500012 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vztah produkce etylenu a měknutí plodů meruněk a broskví v období klimakterické vývojové fáze
Original language description
U vybraných odrůd meruněk a broskví byla v období dozrávání na stromě a následném nechladírenském skladování hodnocena tvorba etylenu podle obsahu plynu ve vnitřní atmosféře plodu technikou plynové chromatografie.
Czech name
Vztah produkce etylenu a měknutí plodů meruněk a broskví v období klimakterické vývojové fáze
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960996030" target="_blank" >EP0960996030: The increase of the stocked apples quality by the optimization of the stocking system.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník: Jakost zahradnických produktů pro využití v čerstvém stavu
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Place of publication
Lednice
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—