All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Research on the quality of teaching professional subjects in the fields of trade and services using didactic case studies

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43670%2F23%3A43924840" target="_blank" >RIV/62156489:43670/23:43924840 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://doi.org/10.54937/ssf.2023.22.5.131-140" target="_blank" >https://doi.org/10.54937/ssf.2023.22.5.131-140</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.54937/ssf.2023.22.5.131-140" target="_blank" >10.54937/ssf.2023.22.5.131-140</a>

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Výzkum kvality výuky odborných předmětů oborů obchodu a služeb s využitím didaktických kazuistik

  • Original language description

    Příspěvek je zaměřen na výzkum kvality výuky odborných předmětů obchodu a služeb gastronomického zaměření v České republice. V úvodu empirické studie jsou vymezeny možnosti kvalitativního výzkumu kvality výuky odborných předmětů oborů obchodu a služeb v oblasti gastronomie. Dále je prezentována původní didaktická kazuistika, která vznikla ve spolupráci s učitelkou tohoto oboru na střední odborné škole gastronomického zaměření v Jihomoravském kraji (Znojmo). Cílem kazuistiky je zhodnotit danou výukovou situaci dotčeného odborného předmětu z hlediska ukazatelů kvality výuky.

  • Czech name

    Výzkum kvality výuky odborných předmětů oborů obchodu a služeb s využitím didaktických kazuistik

  • Czech description

    Příspěvek je zaměřen na výzkum kvality výuky odborných předmětů obchodu a služeb gastronomického zaměření v České republice. V úvodu empirické studie jsou vymezeny možnosti kvalitativního výzkumu kvality výuky odborných předmětů oborů obchodu a služeb v oblasti gastronomie. Dále je prezentována původní didaktická kazuistika, která vznikla ve spolupráci s učitelkou tohoto oboru na střední odborné škole gastronomického zaměření v Jihomoravském kraji (Znojmo). Cílem kazuistiky je zhodnotit danou výukovou situaci dotčeného odborného předmětu z hlediska ukazatelů kvality výuky.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    50301 - Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2023

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Studia Scientifica Facultatis Paedagogicae

  • ISSN

    1336-2232

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    22

  • Issue of the periodical within the volume

    5

  • Country of publishing house

    SK - SLOVAKIA

  • Number of pages

    10

  • Pages from-to

    131-140

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database