Effect of chosen factors on nutritional quality of leafy and head lettuce
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A55300006" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:55300006 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Testování vlivu některych faktorů na vybrané obsahové látky u listového a hlávkového salátu
Original language description
Největší vliv na obsahové látky u salátu měl termín pěstování, menší odrůdy a použití netkané textilie k nakrývání.
Czech name
Testování vlivu některych faktorů na vybrané obsahové látky u listového a hlávkového salátu
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GE - Plant cultivation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXVIII. Seminář o jakosti potravin a potravinářských surovin 7.III.2001, MZLU Brno
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
13-13
Publisher name
MZLU v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 7, 2001
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—