Changes in soil properties caused by different methods for stand establishment of cereals.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A21700011" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:21700011 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Změna půdních vlastností při různém zakládání porostů obilnin.
Original language description
Provedená měření ukázaly diferenciaci základních fyzikálních vlastností půdy při různém založení porostu pšenice ozimé v kukuřičné výrobní oblasti. Z výsledků je patrný trend zhoršování fyzikálních vlastností od založení porostu po jeho sklizeň zvláště ucelkové pórovitosti a objemové hmotnosti redukované.
Czech name
Změna půdních vlastností při různém zakládání porostů obilnin.
Czech description
—
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
GD - Fertilization, irrigation, soil treatment
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GA521%2F99%2FD039" target="_blank" >GA521/99/D039: Study of the influence of different stand establishment techniques on soil processes and cereals stand structure</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
80-7157-642-5
Place of publication
AF MZLU Brno
Publisher/client name
AF MZLU BRNO
Version
Biologické indikátory kvality půd.
Carrier ID
—