The consumption of mill and bakery products in the Czech republic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A11100012" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:11100012 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Spotřeba mlýnských a pekárenských výrobků v ČR.
Original language description
Příspěvek charakterizuje základní vývojové tendence ve spotřebě výrobků z obilovin v České republice po roce 1989. Vzhledem k charakteru sledovaných výrobků (základní druhy potravin, potraviny denní masové spotřeby) lze pokles v jejich spotřebě hodnotitjako mírný. Spotřeba je rovněž porovnána se zeměmi EU a vybranými evropskými státy a je hodnocena také v kontextu vybraných cenových aspektů.
Czech name
Spotřeba mlýnských a pekárenských výrobků v ČR.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AH - Economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků z konference studentů doktorského studia MendelNet 2002/3
ISBN
80-7302-046-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
15-19
Publisher name
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jan 24, 2003
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—