Nutritional quality of head lettuce in integrated culture
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A55300004" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:55300004 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nutriční hodnota hlávkového salátu při integrované produkci
Original language description
Příspěvek uvádí výsledky hodnocení nutričních složek hlávkového salátu při pěstování v režimu integrované produkce.
Czech name
Nutriční hodnota hlávkového salátu při integrované produkci
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD1153" target="_blank" >QD1153: Technology of optimisation leafy vegetables integrated cultivation</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Ekologizace zelinářské produkce
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
17-22
Publisher name
MZLU v Brně
Place of publication
Lednice
Event location
ZF MZLU Lednice
Event date
Jan 1, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—