Effect of cultivar and season on nutritional value of head lettuce
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A55300017" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:55300017 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/62156489:_____/03:996859
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv odrůdy a doby pěstování na nutriční hodnoty hlávkového salátu
Original language description
Hlávkový salát byl pěstován metodou integrované produkce na ZF MZLU v Lednici v jarní, letní a podzimní kultuře ve 2 odrůdách. Byl hodnocen zdravotní stav, výnos, ranost, jakostní třídění, obsah vitaminu C, minerálních látek - K, Na,Ca,Mg a dusičnanů. Zvýsledků vyplývá, že při hnojení dusíkem na základě N min. byl zjištěn nízký obsah dusičnanů v hlávkovém salátě. Byl zjištěný vliv odrůd a doby pěstování na nutriční hodnotu.
Czech name
Vliv odrůdy a doby pěstování na nutriční hodnoty hlávkového salátu
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD1153" target="_blank" >QD1153: Technology of optimisation leafy vegetables integrated cultivation</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Kvalita rostlinné produkce:Současnost a perspektivy směrem k EU
ISBN
80-86555-22-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
123-126
Publisher name
V-RV Praha
Place of publication
Praha
Event location
V-RV Praha
Event date
Feb 6, 2003
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—