Enhancement of competition ability of potato growers due to tuber production with higher consumption quality.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F04%3A999932" target="_blank" >RIV/62156489:_____/04:999932 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60460709:_____/04:999933 RIV/60109807:_____/04:999934
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Anthokyany v hlízách brambor s červeně až modře zbarvenou dužninou-významný zdroj antioxidantů ve výživě
Original language description
Anthokyany v hlízách brambor s červeně až modře zbarvenou dužninou-významný zdroj antioxidantů ve výživě
Czech name
Anthokyany v hlízách brambor s červeně až modře zbarvenou dužninou-významný zdroj antioxidantů ve výživě
Czech description
Anthokyany v hlízách brambor s červeně až modře zbarvenou dužninou-významný zdroj antioxidantů ve výživě
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1G46058" target="_blank" >1G46058: Enhancement of competition ability of potato growers due to tuber production with higher consumption quality.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Bramborářství
ISSN
—
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2,XII
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
12-15
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—