Nutritive value of radish
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F97%3A6_3_342" target="_blank" >RIV/62156489:_____/97:6_3_342 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nutriční hodnota ředkve
Original language description
Stanovení kyseliny l - askorbové, potravní vlákniny a nitrátů Obsah kyseliny l - askorbové v rozpětí 612,5 - 946,8 mg na l kg čerstvé hmoty. Obsah potravní vlákniny 12,9 - 19,2 g na l kg čerstvé hmoty. Obsah nitrátů v mg na l kg čerstvé hmoty nadlimitníu všech odrůd, bude nezbytně nutné upravit pěstitelskou technologii.
Czech name
Nutriční hodnota ředkve
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960996018" target="_blank" >EP0960996018: Evaluation of nutritious value, quality and utility of selected kinds of vegetables in rational nutrition</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1997
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník 24. semináře o jakosti potravin
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
Brno
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—