The amount of antioxidants and antioxidative capacity of selected kinds of foodstuffs
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16170%2F07%3A00001550" target="_blank" >RIV/62157124:16170/07:00001550 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Množství antioxidantů a antioxidační kapacita vybraných druhů potravin
Original language description
Práce se zabývá stanovením antioxidantů u vybraných druhů potravin. Jsou stanoveny koncentrace významných antioxidantů v zelenině a ovoci.
Czech name
Množství antioxidantů a antioxidační kapacita vybraných druhů potravin
Czech description
Práce se zabývá stanovením antioxidantů u vybraných druhů potravin. Jsou stanoveny koncentrace významných antioxidantů v zelenině a ovoci.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
62
Issue of the periodical within the volume
N
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
150-151
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—