Rapid detection Campylobacter sp. from food by using seminested PCR method
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000045" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000045 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Rychlá detekce termofilních Campylobacter sp. ze vzorků potravin metodou seminested PCR
Original language description
Seminested PCR detekce je metoda s vysokým stupněm citlivosti, která zaručuje i zachycení méně životných kmenů termofilních Campylobacter sp. a je srovnatelná s jinými použiívanými metodami.
Czech name
Rychlá detekce termofilních Campylobacter sp. ze vzorků potravin metodou seminested PCR
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
XXX. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
80-85114-93-3
Number of pages of the result
4
Pages from-to
—
Number of pages of the book
—
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita
Place of publication
Brno
UT code for WoS chapter
—