Spectrum af amino acids in muscles of hybrid broilers during prolonged feeding
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000045" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000045 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Spectrum af amino acids in muscles of hybrid broilers during prolonged feeding
Original language description
The main goal of our research was to examine changes in the levels of amino acids in breast and thigh muscles of three meat-type hybrid combinations of broiler chickens (Ross 308, Cobb and Hybro) during feeding till the 52nd day of age.
Czech name
Aminokyselinové spektrum svaloviny masných hybridů brojlerových kuřat při prodlouženém výkrmu
Czech description
Hlavním cílem naší práce bylo sledování změn v obsahu aminokyselin v prsní a stehenní svalovině u tří masných hybridních kombinací brojlerových kuřat (Ross 308, Cobb a Hybro) během výkrmu až do 52. dne věku.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
ED - Physiology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GP524%2F01%2FP022" target="_blank" >GP524/01/P022: Chemical analysis of free plasmatic amino acids as a sign of nutrition level and their influence on the production of domestic birds</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech Journal of Animal Science
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Volume of the periodical
47
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
8
Pages from-to
519-526
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—