Production and characteristics of separated fish meat.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000372" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000372 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Separovaná rybí svalovina - přehled.
Original language description
Příspěvek charakterizuje rybí separovanou svalovinu jako kvalitní surovinový zdroj. Popisuje jeho senzorické, fyzikálně-chemické a histologické vlastnosti a veterinárně-hygienické podmínky jeho produkce.
Czech name
Separovaná rybí svalovina - přehled.
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Veterinářství
ISSN
0506 - 8231
e-ISSN
—
Volume of the periodical
52
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
147-149
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—