Oxidation of lipid component of tench musculature by determination of malondialdehyde.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000375" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000375 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sledování oxidace lipidové složky svaloviny lína stanovením malondialdehydu.
Original language description
V příspěvku jsou uvedeny koncentrace malondialdehydu (oxidačního produktu lipidů) ve svalovině samců a samic lína obecného (Tinca tinca, L.).
Czech name
Sledování oxidace lipidové složky svaloviny lína stanovením malondialdehydu.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník prednášok a posterov Hygiena alimentorum XXIII.
ISBN
80-7148-049-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
91-93
Publisher name
neudán
Place of publication
Košice
Event location
Štrbské pleso
Event date
Jun 5, 2002
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—