Changes of beef during ageing
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000407" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000407 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Změny hovězího masa v průběhu zrání
Original language description
Předmětem práce bylo zhodnotit změny, ke kterým dochází v průběhu zrání hovězího masa. Hodnoceny byly dva způsoby zrání a parametry kvality (pH, obsah kyseliny mléčné, křehkost - W-B, TPA, obsah amoniaku).
Czech name
Změny hovězího masa v průběhu zrání
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXXII. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
80-7305-438-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
41-44
Publisher name
VFU Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Oct 16, 2002
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—