Amarant-New source of protein in broilers nutrition
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000322" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000322 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Amarant-nový zdroj bílkovin ve výživě brojlerů
Original language description
Skupiny kuřat krmených krmnou směsí s amarantem dosahovaly srovnatelných výsledků s kontrolní skupinou krmenou krmnou směsí s živočišnou komponentou ve všech produkčních ukazatelích. Na základě těchto výsledků lze konstatovat, že amarant tepelně ošetřenýi neošetřený může nahradit masokostní moučku v krmných směsích pro brojlerová kuřata, aniž by došlo k poklesu jejich užitkovosti.
Czech name
Amarant-nový zdroj bílkovin ve výživě brojlerů
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
V. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
7305-461-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
72-76
Publisher name
VFU
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Apr 24, 2003
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—