Oxidation of beta-karotene in froozen Red Deer pork in the course storage.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000376" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000376 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Oxidace beta-karotenu v mraženém jelením mase v průběhu skladování.
Original language description
V experimentální práci bylo provedeno stanovení obsahu ?-karotenu,luteinu a fytoenu v mraženém jelením mase v průběhu skladování. Během skladování dochází k mírnému nárustu obsahu luteinu na úkor ?-karotenu.Obsah fytoenu se nemění.
Czech name
Oxidace beta-karotenu v mraženém jelením mase v průběhu skladování.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CE - Biochemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, konference o hygieně a techniologii potravin
ISBN
80-7305-473-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
74-77
Publisher name
VFU Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 15, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—