Utilisation of microcsopical methods for structure and composition evaluation of meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000423" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000423 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití mikroskopických metod při vyšetření struktury a skladby masných výrobků
Original language description
Mikroskopické metody umožňují rozlišit a identifikovat součásti potravin a obraz struktury výrobku. Vyšetření se provádí jako kvalitativní, v některých případech i jako kvantitativní. Identifikaci ztěžuje vysoký stupeň opracování surovin
Czech name
Využití mikroskopických metod při vyšetření struktury a skladby masných výrobků
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
14
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
28-30
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—