Content of cadmium and lead in selected food of animal origin
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F04%3A00000180" target="_blank" >RIV/62157124:16270/04:00000180 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Content of cadmium and lead in selected food of animal origin
Original language description
Heavy metals are natural components of the environment, but in recent years industrial, agricultural, and zootechnic development has been responsible for the difussion of these substances in the environment.
Czech name
Obsah kadmia a olova ve vybraných potravinách živočišného původu
Czech description
Obsah kadmia a olova ve vybraných potravinách živočišného původu
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
45. Tagung des Arbeitsgebietes Lebensmittelhygiene
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
165-170
Publisher name
Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft
Place of publication
Giessen
Event location
Garmisch-Partenkirchen
Event date
Sep 28, 2004
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—