Study curriculum Hygiena, technology and ecology of food
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F04%3A00000200" target="_blank" >RIV/62157124:16270/04:00000200 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Studijní program Hygiena, technologie a ekologie potravin
Original language description
Příspěvek uvádí informace o možnostech studia v novém studijním programu Hygiena, technologie a ekologie potravin na Fakultě veterinární hygieny a ekologie Veterinární a farmaceutické univerzity Brno.
Czech name
Studijní program Hygiena, technologie a ekologie potravin
Czech description
Příspěvek uvádí informace o možnostech studia v novém studijním programu Hygiena, technologie a ekologie potravin na Fakultě veterinární hygieny a ekologie Veterinární a farmaceutické univerzity Brno.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
AM - Pedagogy and education
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Zemědělská podohospodárská škola
ISSN
0044-3875
e-ISSN
—
Volume of the periodical
66
Issue of the periodical within the volume
10
Country of publishing house
SK - SLOVAKIA
Number of pages
2
Pages from-to
20-21
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—