Carcass characteristics of broiler chickens feed by diet of heat treated and untreated lupin meal
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000836" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000836 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jatečné charakteristiky brojlerových kuřat při použití přídavku termicky ošetřeného a neošetřeného lupinového šrotu
Original language description
Zákaz zkrmování masokostních mouček posunul sóju a její produkt na post dominantního zdroje vegetabilních proteinů. Jednou z alternativ tuzemských proteinových krmiv, které částečně mohou nahradit sojové extrahované šroty jsou semena kulturních druhů lupin.
Czech name
Jatečné charakteristiky brojlerových kuřat při použití přídavku termicky ošetřeného a neošetřeného lupinového šrotu
Czech description
Zákaz zkrmování masokostních mouček posunul sóju a její produkt na post dominantního zdroje vegetabilních proteinů. Jednou z alternativ tuzemských proteinových krmiv, které částečně mohou nahradit sojové extrahované šroty jsou semena kulturních druhů lupin.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník VIII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
80-7305-564-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
115-118
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—