Hygiene and technology of the processing of freshwater and see fish
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000921" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000921 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Hygiena a technológia spracovania sladkovodných a morských rýb
Original language description
Uvedené sú veterinárne hygienické požiadavky na produkciu, spracovanie,skladovanie, prepravu a zdravotnú nezávadnosť rýb a rybích a mraziarenských výrobkov.
Czech name
Hygiena a technologie zpracování sladkovodních a mořských ryb
Czech description
Uvedeny jsou veterinárně hygienické požadavky na produkci, zpracování, skladování, přepravu a zdravotní nezávadnost ryb a rybích a mrazírenských výrobků.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
80-8077-048-4
Number of pages
417
Publisher name
VIENALA s.r.o.
Place of publication
Košice
UT code for WoS book
—