All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Hygiene and technology of the processing of freshwater and see fish

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000921" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000921 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    slovinština

  • Original language name

    Hygiena a technológia spracovania sladkovodných a morských rýb

  • Original language description

    Uvedené sú veterinárne hygienické požiadavky na produkciu, spracovanie,skladovanie, prepravu a zdravotnú nezávadnosť rýb a rybích a mraziarenských výrobkov.

  • Czech name

    Hygiena a technologie zpracování sladkovodních a mořských ryb

  • Czech description

    Uvedeny jsou veterinárně hygienické požadavky na produkci, zpracování, skladování, přepravu a zdravotní nezávadnost ryb a rybích a mrazírenských výrobků.

Classification

  • Type

    B - Specialist book

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • ISBN

    80-8077-048-4

  • Number of pages

    417

  • Publisher name

    VIENALA s.r.o.

  • Place of publication

    Košice

  • UT code for WoS book