Sensorial analysis of chosen chinese teas
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F07%3A00001158" target="_blank" >RIV/62157124:16270/07:00001158 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorické posouzení vybraných čínských čajů
Original language description
Práce přináší informace k problematice čínských čajů. Předkládá zásady zpracování jednotlivých druhů zeleného, bílého, červeného a černého čaje. Následně seznamuje studujícího s hlavními senzorickými znaky sypaného čaje, nálevu a čajových lístků po spaření. Získané výsledky z uvedených vzorků čaje, nálevu, spařeného čaje a malospotřebitelského obalu mohou účinně přispět k základní orientaci v čínských čajích.
Czech name
Senzorické posouzení vybraných čínských čajů
Czech description
Práce přináší informace k problematice čínských čajů. Předkládá zásady zpracování jednotlivých druhů zeleného, bílého, červeného a černého čaje. Následně seznamuje studujícího s hlavními senzorickými znaky sypaného čaje, nálevu a čajových lístků po spaření. Získané výsledky z uvedených vzorků čaje, nálevu, spařeného čaje a malospotřebitelského obalu mohou účinně přispět k základní orientaci v čínských čajích.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník XXXVII. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
978-80-7305-024-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
118-122
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—