Contents of malondialdehyde of meat Cyprinus carpio.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F07%3A00001375" target="_blank" >RIV/62157124:16270/07:00001375 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah malondialdehydu v mase kapra obecného.(Cyprinus carpio L.)
Original language description
Práce sleduje účinek různých tepelných úprav na vznik MDA u masa čerstvého, tepelně opracovaného a následně chladírensky a mrazírensky skladovaného.
Czech name
Obsah malondialdehydu v mase kapra obecného.(Cyprinus carpio L.)
Czech description
Práce sleduje účinek různých tepelných úprav na vznik MDA u masa čerstvého, tepelně opracovaného a následně chladírensky a mrazírensky skladovaného.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
CE - Biochemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
18
Issue of the periodical within the volume
N
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
7
Pages from-to
24-30
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—