Contents of malondialdehyde of meat Cyprinus carpio.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F07%3A00001376" target="_blank" >RIV/62157124:16270/07:00001376 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah malondialdehydu v mase kapra obecného.(Cyprinus carpio L.)
Original language description
Práce sleduje účinek různých tepelných úprav na vznik MDA u masa čerstvého, tepelně opracovaného a následně chladírensky a mrazírensky skladovaného.
Czech name
Obsah malondialdehydu v mase kapra obecného.(Cyprinus carpio L.)
Czech description
Práce sleduje účinek různých tepelných úprav na vznik MDA u masa čerstvého, tepelně opracovaného a následně chladírensky a mrazírensky skladovaného.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CE - Biochemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXVIII 2007
ISBN
978-80-8077-055-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
161-164
Publisher name
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
Place of publication
Košice
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—