All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Evaluation of ripening process of salmon (Salmo Salar L.)

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001604" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001604 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Hodnocení průběhu zrání lososa (Salmo Salar L.)

  • Original language description

    Příspěvek uvádí obsah fyzikálně chemických parametrů (hodnota pH, TVBN, N-TMA, malondialdehyd, číslo kyselosti, peroxidové číslo ve vakuově balené svalovině filetu lososa (Salmo salar, L.). Vzorky byly uchovávány při teplotě +2 - 2 °C a analyzovány od 1.do 12. dne skladování.

  • Czech name

    Hodnocení průběhu zrání lososa (Salmo Salar L.)

  • Czech description

    Příspěvek uvádí obsah fyzikálně chemických parametrů (hodnota pH, TVBN, N-TMA, malondialdehyd, číslo kyselosti, peroxidové číslo ve vakuově balené svalovině filetu lososa (Salmo salar, L.). Vzorky byly uchovávány při teplotě +2 - 2 °C a analyzovány od 1.do 12. dne skladování.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    sborník XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny

  • ISBN

    978-80-7305-049-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article