Evaluation of the hygienic quality of marketable fish from the Novomlýnská Reservoir of Věstonice with respect to mercury concentrations.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001697" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001697 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Evaluation of the hygienic quality of marketable fish from the Novomlýnská Reservoir of Věstonice with respect to mercury concentrations.
Original language description
The aim of this study was to determine total mercury levels in the tissues of marketable fish from the Novomlýnska reservoir (Věstonice) by AAS, and the evaluation of the hygienic quality of the meat of these fish and consecutive health risk assessment.
Czech name
Zhodnocení hygienické kvality masa tržních ryb v Novomlýnské nádrži Věstonice se zaměřením na rtuť.
Czech description
Cílem práce bylo stanovení obsahu celkové rtuti v tkáních tržních ryb z Novomlýnské nádrže Věstonice pomocí AAS a zhodnocení hygienické kvality masa těchto ryb a následné posouzení zdravotního rizika.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GL - Fishery
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník konference Environmental changes and biological assessment IV.
ISBN
978-80-7368-451-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
Ostravská univerzita v Ostravě
Place of publication
Ostrava
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—