Monitoring of selected parameters in Salmon muscle (Salmo Salar L.) packed in a modified atmosphere
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002147" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002147 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sledování změn vybraných parametrů svaloviny lososa (Salmo Salar L.) balené do modifikované atmosféry
Original language description
Cílem bylo sledovat fyzikální, chemické a mikrobiologické změny v chlazené svalovině filetů lososa (Salmo salar L.) balených do modifikované atmosféry (80 % N2 + 20 % CO2).
Czech name
Sledování změn vybraných parametrů svaloviny lososa (Salmo Salar L.) balené do modifikované atmosféry
Czech description
Cílem bylo sledovat fyzikální, chemické a mikrobiologické změny v chlazené svalovině filetů lososa (Salmo salar L.) balených do modifikované atmosféry (80 % N2 + 20 % CO2).
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
FM - Hygiene
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXX.
ISBN
978-80-7148-060-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
Place of publication
Košice
Event location
Štrbské pleso
Event date
May 15, 2009
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—