Evaluation of the hygienic quality of marketable fish from the Pohořelice ponds with respect to mercury concentrations
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002306" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002306 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zhodnocení hygienické kvality masa tržních ryb z pohořelických rybníků z hlediska obsahu rtuti
Original language description
Cílem práce bylo stanovení obsahu celkové rtuti v tkáních tržních kaprů z pohořelických rybníků a zhodnocení hygienické kvality masa těchto ryb a následné posouzení zdravotního rizika.
Czech name
Zhodnocení hygienické kvality masa tržních ryb z pohořelických rybníků z hlediska obsahu rtuti
Czech description
Cílem práce bylo stanovení obsahu celkové rtuti v tkáních tržních kaprů z pohořelických rybníků a zhodnocení hygienické kvality masa těchto ryb a následné posouzení zdravotního rizika.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GL - Fishery
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník XI. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
978-80-7305-072-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jun 3, 2009
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—