The evaluation of carcass value and chemical composition of muscle in fattening pheasants
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002399" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002399 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zhodnocení jatečné hodnoty a chemického složení svaloviny vykrmovaných bažantů
Original language description
Cílem práce bylo zhodnotit jatečnou hodnotu těl u vykrmovaných bažantích kuřat v 50 dnu věku s následnou analýzou základních nutričních parametrů prsní a stehenní svaloviny.
Czech name
Zhodnocení jatečné hodnoty a chemického složení svaloviny vykrmovaných bažantů
Czech description
Cílem práce bylo zhodnotit jatečnou hodnotu těl u vykrmovaných bažantích kuřat v 50 dnu věku s následnou analýzou základních nutričních parametrů prsní a stehenní svaloviny.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QH91276" target="_blank" >QH91276: Selection of pheasants for meat production and optimization of fattening factors with regard to getting high quality food.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
978-80-7305-081-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Nov 25, 2009
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—