Profile of fatty acids methyl esters in sausages
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002933" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002933 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zastoupení methylesterů mastných kyselin v salámech
Original language description
Cílem práce bylo zavedení metody plynové chromatografie pro stanovení methylesterů mastných kyselin v salámech a posouzení jejich zastoupení. Byla zavedena vhodná metoda, v nejvyšším množství (> 20 %) se vyskytovaly methylestery kyselin palmitové, olejové a stearové.
Czech name
Zastoupení methylesterů mastných kyselin v salámech
Czech description
Cílem práce bylo zavedení metody plynové chromatografie pro stanovení methylesterů mastných kyselin v salámech a posouzení jejich zastoupení. Byla zavedena vhodná metoda, v nejvyšším množství (> 20 %) se vyskytovaly methylestery kyselin palmitové, olejové a stearové.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XXXVI. Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin Ingrovy dny
ISBN
978-80-7375-384-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
—
Publisher name
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—