Physico-chemical and microbiological analysis of organic dairy products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870234" target="_blank" >RIV/62157124:16270/11:43870234 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Fyzikálně-chemická a mikrobiologická analýza bio-mléčných výrobků.
Original language description
Cílem práce bylo zhodnocení vybraných vyzikálně-chemických a mikrobiologických parametrů 194 bio-mléčných výrobků nakoupených v tržní síti České republiky.
Czech name
Fyzikálně-chemická a mikrobiologická analýza bio-mléčných výrobků.
Czech description
Cílem práce bylo zhodnocení vybraných vyzikálně-chemických a mikrobiologických parametrů 194 bio-mléčných výrobků nakoupených v tržní síti České republiky.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Mlékařské listy
ISSN
1212-950X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
22
Issue of the periodical within the volume
126
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
15-18
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—