Growth of Staphylococcus aureus and enterotoxin SEA production in meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870279" target="_blank" >RIV/62157124:16270/11:43870279 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Růst Staphylococcus aureus a produkce enterotoxinu SEA v masných výrobcích
Original language description
Cílem práce bylo stanovení počtu koagulázapozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus) automatizovaným TEMPO STA systémem ve vzorcích krájeného salámu typu Vysočina.
Czech name
Růst Staphylococcus aureus a produkce enterotoxinu SEA v masných výrobcích
Czech description
Cílem práce bylo stanovení počtu koagulázapozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus) automatizovaným TEMPO STA systémem ve vzorcích krájeného salámu typu Vysočina.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QH81111" target="_blank" >QH81111: Monitoring of prevalence and ethiology of methicillin-resistant staphylococci, and ways of their dissemination within the dairy cows, goats and sheep.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
22
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
51-52
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—