All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Selected chemical parameters sausage-type products with a share of common carp (Cyprinus Carpio L.)

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871198" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871198 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vybrané chemické parametry výrobků typu klobás s podílem kapra obecného (Cyprinus Carpio L.)

  • Original language description

    Sledován byl vliv použití přídatné látky antioxidantu E315 na oxidaci tuků a další vybrané chemické parametry u experimentálních klobás obsahujících různý podíl (30%, 45% a 60%) masa kapra obecného (Cyprinus Carpio L.). Ve srovnání se vzorky bez přídavkuantioxidantu E315 obsahovaly vzorky se 30% podílem rybího masa a přídavkem E315 méně peroxidů a více malondialdehydu a naopak, ve vzorcích se 45% a 60% podílem kapra byla zjištěna vyšší hodnota peroxidů a méně malondialdehydu.

  • Czech name

    Vybrané chemické parametry výrobků typu klobás s podílem kapra obecného (Cyprinus Carpio L.)

  • Czech description

    Sledován byl vliv použití přídatné látky antioxidantu E315 na oxidaci tuků a další vybrané chemické parametry u experimentálních klobás obsahujících různý podíl (30%, 45% a 60%) masa kapra obecného (Cyprinus Carpio L.). Ve srovnání se vzorky bez přídavkuantioxidantu E315 obsahovaly vzorky se 30% podílem rybího masa a přídavkem E315 méně peroxidů a více malondialdehydu a naopak, ve vzorcích se 45% a 60% podílem kapra byla zjištěna vyšší hodnota peroxidů a méně malondialdehydu.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov

  • ISBN

    978-80-89385-21-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    8

  • Pages from-to

    55-62

  • Publisher name

    ELSEWA, s.r.o.

  • Place of publication

    Košice

  • Event location

    Košice

  • Event date

    Oct 15, 2012

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article