Selected chemical parameters sausage-type products with a share of common carp (Cyprinus Carpio L.)
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871198" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871198 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vybrané chemické parametry výrobků typu klobás s podílem kapra obecného (Cyprinus Carpio L.)
Original language description
Sledován byl vliv použití přídatné látky antioxidantu E315 na oxidaci tuků a další vybrané chemické parametry u experimentálních klobás obsahujících různý podíl (30%, 45% a 60%) masa kapra obecného (Cyprinus Carpio L.). Ve srovnání se vzorky bez přídavkuantioxidantu E315 obsahovaly vzorky se 30% podílem rybího masa a přídavkem E315 méně peroxidů a více malondialdehydu a naopak, ve vzorcích se 45% a 60% podílem kapra byla zjištěna vyšší hodnota peroxidů a méně malondialdehydu.
Czech name
Vybrané chemické parametry výrobků typu klobás s podílem kapra obecného (Cyprinus Carpio L.)
Czech description
Sledován byl vliv použití přídatné látky antioxidantu E315 na oxidaci tuků a další vybrané chemické parametry u experimentálních klobás obsahujících různý podíl (30%, 45% a 60%) masa kapra obecného (Cyprinus Carpio L.). Ve srovnání se vzorky bez přídavkuantioxidantu E315 obsahovaly vzorky se 30% podílem rybího masa a přídavkem E315 méně peroxidů a více malondialdehydu a naopak, ve vzorcích se 45% a 60% podílem kapra byla zjištěna vyšší hodnota peroxidů a méně malondialdehydu.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov
ISBN
978-80-89385-21-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
8
Pages from-to
55-62
Publisher name
ELSEWA, s.r.o.
Place of publication
Košice
Event location
Košice
Event date
Oct 15, 2012
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—