Monitoring of contaminants in the food chain
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871245" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871245 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Monitoring cizorodých látek v potravním řetězci
Original language description
Každý členský stát EU má povinnost monitorovat případný výskyt reziduí cizorodých látek v potravinovém řetězci. K tomuto účelu musí mít zřízenu jednu nebo více laboratoří (tzv. národní referenční laboratoře), které za tuto činnost zodpovídají.
Czech name
Monitoring cizorodých látek v potravním řetězci
Czech description
Každý členský stát EU má povinnost monitorovat případný výskyt reziduí cizorodých látek v potravinovém řetězci. K tomuto účelu musí mít zřízenu jednu nebo více laboratoří (tzv. národní referenční laboratoře), které za tuto činnost zodpovídají.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Krmivářství
ISSN
1212-9992
e-ISSN
—
Volume of the periodical
16
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
7-9
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—