All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Weissella viridescens as a spoilage agent of Vysočina sausage - a case study

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F14%3A43873194" target="_blank" >RIV/62157124:16270/14:43873194 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Weissella viridescens jako původce senzorických změn salámu Vysočina - případová studie

  • Original language description

    Práce byla zaměřena na výskyt Weissella viridescens v trvanlivých tepelně opracovaných salámech od několika výrobců a přežívání této bakterie v celém procesu výroby těchto produktů. W. viridescens byla detekována v salámech i po tepelném ošetření a v průběhu zrání se tato bakterie dokázala pomnožit až na 7 - 8 log KTJ.g-1 (KTJ = kolonie tvořící jednotky). Avšak výskyt měl nepravidelný charakter a ne vždy počet bakterií 7 log KTJ.g-1 způsobil senzorické odchylky.

  • Czech name

    Weissella viridescens jako původce senzorických změn salámu Vysočina - případová studie

  • Czech description

    Práce byla zaměřena na výskyt Weissella viridescens v trvanlivých tepelně opracovaných salámech od několika výrobců a přežívání této bakterie v celém procesu výroby těchto produktů. W. viridescens byla detekována v salámech i po tepelném ošetření a v průběhu zrání se tato bakterie dokázala pomnožit až na 7 - 8 log KTJ.g-1 (KTJ = kolonie tvořící jednotky). Avšak výskyt měl nepravidelný charakter a ne vždy počet bakterií 7 log KTJ.g-1 způsobil senzorické odchylky.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník přednášek a posterů Hygiena a technologie potravin XLIV

  • ISBN

    978-80-7305-729-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    34-37

  • Publisher name

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Oct 15, 2014

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article