View of sodium intake in terms of certain products fastfood
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F16%3A43874308" target="_blank" >RIV/62157124:16270/16:43874308 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pohled na příjem sodíku z hlediska některých produktů rychlého stravování
Original language description
Rychlé občerstvení je známým zdrojem příjmu sodíku. V sdělení jsou uvedeny reálně naměřené hodnoty sodíku v jedné porci. Výsledek je vyjádřen v % GDA.
Czech name
Pohled na příjem sodíku z hlediska některých produktů rychlého stravování
Czech description
Rychlé občerstvení je známým zdrojem příjmu sodíku. V sdělení jsou uvedeny reálně naměřené hodnoty sodíku v jedné porci. Výsledek je vyjádřen v % GDA.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Svět farmacie
ISSN
2336-6567
e-ISSN
—
Volume of the periodical
3
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
4-5
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—