All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Determination of basic chemical parameters of wild boar meat

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F16%3A43874413" target="_blank" >RIV/62157124:16270/16:43874413 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/62157124:16810/16:43874413

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Stanovení základních chemických parametrů zvěřiny prasat divokých

  • Original language description

    Chemické složení ovlivňuje kvalitu zvěřiny i její energetickou hodnotu. Cílem studie bylo stanovit základní chemické parametry (sušina, popel, bílkoviny a tuk) u vzorků svaloviny plece, srdce, jazyka a jater prasat divokých prasat a zjistit, zda jsou tyto parametry ovlivňovány intravitálními vlivy (věk, pohlaví, hmotnost). Prvotní zjištěné výsledky ukazují značnou variabilitu v hodnocených jakostních parametrech a vliv intravitálních faktorů na složení zvěřiny získávané v různých honitbách v ČR.

  • Czech name

    Stanovení základních chemických parametrů zvěřiny prasat divokých

  • Czech description

    Chemické složení ovlivňuje kvalitu zvěřiny i její energetickou hodnotu. Cílem studie bylo stanovit základní chemické parametry (sušina, popel, bílkoviny a tuk) u vzorků svaloviny plece, srdce, jazyka a jater prasat divokých prasat a zjistit, zda jsou tyto parametry ovlivňovány intravitálními vlivy (věk, pohlaví, hmotnost). Prvotní zjištěné výsledky ukazují značnou variabilitu v hodnocených jakostních parametrech a vliv intravitálních faktorů na složení zvěřiny získávané v různých honitbách v ČR.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    O - Projekt operacniho programu

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Konference interní grantové agentury Sborník

  • ISBN

    978-80-7305-783-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    144-147

  • Publisher name

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Dec 15, 2016

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article