Detection of peanut allergen in foods using quantum dots
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F18%3A43876498" target="_blank" >RIV/62157124:16270/18:43876498 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Detekce alergenu podzemnice olejné v potravinách pomocí kvantových teček
Original language description
Cílem projektu byla detekce přítomnosti jader podzemnice olejné v potravinách imunohistofluorescenční metodou s využitím kvantových teček (IHF - QD).
Czech name
Detekce alergenu podzemnice olejné v potravinách pomocí kvantových teček
Czech description
Cílem projektu byla detekce přítomnosti jader podzemnice olejné v potravinách imunohistofluorescenční metodou s využitím kvantových teček (IHF - QD).
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ z výsledků řešení projektů IGA VFU Brno 2018 financovaných z prostředků účelové podpory na specifický vysokoškolský výzkum MŠMT na rok 2018
ISBN
978-80-7305-811-1
ISSN
—
e-ISSN
neuvedeno
Number of pages
4
Pages from-to
93-96
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Dec 10, 2018
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—