All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Changes in the methodology for conducting shelf-life studies on Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F19%3A43878055" target="_blank" >RIV/62157124:16270/19:43878055 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.maso.cz/project/obsah-cisla-2019-5/" target="_blank" >https://www.maso.cz/project/obsah-cisla-2019-5/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Změny v metodice provádění studií trvanlivosti pro Listeria monocytogenes u potravin určených k přímé spotřebě

  • Original language description

    Listeria monocytogenes je obávanou patogenní bakterií ? je původcem listeriózy. Za rizikové potraviny jsou považovány potraviny určených k přímé spotřebě. Nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny, ve znění pozdějších předpisů stanovuje limity pro výskyt této bakterie u potravin určených k přímé spotřebě včetně požadavku na provádění studií trvanlivosti u výše zmíněných potravin. Detailně jsou požadavky na provádění studií trvanlivosti uvedeny v dokumentu European Union Reference Laboratory for Listeria monocytogenes Technical Guidance Document for conducting shelf-life studies on Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods, Version 3, u něhož se v současnosti připravují změny v používané metodice.

  • Czech name

    Změny v metodice provádění studií trvanlivosti pro Listeria monocytogenes u potravin určených k přímé spotřebě

  • Czech description

    Listeria monocytogenes je obávanou patogenní bakterií ? je původcem listeriózy. Za rizikové potraviny jsou považovány potraviny určených k přímé spotřebě. Nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny, ve znění pozdějších předpisů stanovuje limity pro výskyt této bakterie u potravin určených k přímé spotřebě včetně požadavku na provádění studií trvanlivosti u výše zmíněných potravin. Detailně jsou požadavky na provádění studií trvanlivosti uvedeny v dokumentu European Union Reference Laboratory for Listeria monocytogenes Technical Guidance Document for conducting shelf-life studies on Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods, Version 3, u něhož se v současnosti připravují změny v používané metodice.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40301 - Veterinary science

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    30

  • Issue of the periodical within the volume

    5

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    10-14

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database