All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Organoleptic characteristics in relation to the production of quality silage

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F22%3A43880153" target="_blank" >RIV/62157124:16270/22:43880153 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.periodik.cz/predplatne/casopis.php?akce=vydani&titul=3708&rok=2022&vydani=3" target="_blank" >https://www.periodik.cz/predplatne/casopis.php?akce=vydani&titul=3708&rok=2022&vydani=3</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Organoleptické charakteristiky ve vztahu k produkci kvalitní siláže

  • Original language description

    Anaerobní podmínky během fermentace rozpustných sacharidů v pícnině má za následek vznik řady finálních produktů, což nakonec vede ke konzervaci píce jako siláže. Měření pH a kvantifikace produkce organických kyselin a alkoholů jsou hlavním základem hodnocení silážních fermentací. Další složky, které jsou běžně kvantifikovány v silážích, zahrnují mykotoxiny a různé dusíkaté sloučeniny. Organoleptické vlastnosti lze použít k posouzení kvality siláže, protože těkavá povaha mnoha konečných produktů fermentace produkuje různé odlišné pachy.

  • Czech name

    Organoleptické charakteristiky ve vztahu k produkci kvalitní siláže

  • Czech description

    Anaerobní podmínky během fermentace rozpustných sacharidů v pícnině má za následek vznik řady finálních produktů, což nakonec vede ke konzervaci píce jako siláže. Měření pH a kvantifikace produkce organických kyselin a alkoholů jsou hlavním základem hodnocení silážních fermentací. Další složky, které jsou běžně kvantifikovány v silážích, zahrnují mykotoxiny a různé dusíkaté sloučeniny. Organoleptické vlastnosti lze použít k posouzení kvality siláže, protože těkavá povaha mnoha konečných produktů fermentace produkuje různé odlišné pachy.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Krmivářství

  • ISSN

    1212-9992

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    26

  • Issue of the periodical within the volume

    3

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    32-35

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database