All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Microbial quality and other selected characteristics of jerky products on the Czech market

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F24%3A43881274" target="_blank" >RIV/62157124:16270/24:43881274 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.vetuni.cz/files/upload/693/Sbornik_IGA_2024.pdf" target="_blank" >https://www.vetuni.cz/files/upload/693/Sbornik_IGA_2024.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Mikrobiální kvalita a další vybrané charakteristiky výrobků jerky na českém trhu

  • Original language description

    Cílem této studie bylo ve vybraných vzorcích jerky stanovit následující mikroorganismy: CPM, BMK, bakterie čeledi Enterobacteriaceae, S. aureus, B. cereus, C. perfringens, Salmonella spp., L. monocytogenes, a plísně jejich mikrobiologickou kvalitu, dále analyzovat a porovnat fyzikálně chemické parametry (pH, aw, obsah sušiny, tuku, bílkovin a kolagenu). Součástí práce bylo také stanovení barevných parametrů a velikosti střižní síly pomocí instrumentálních metod. Veškeré výsledky byly statisticky vyhodnoceny.

  • Czech name

    Mikrobiální kvalita a další vybrané charakteristiky výrobků jerky na českém trhu

  • Czech description

    Cílem této studie bylo ve vybraných vzorcích jerky stanovit následující mikroorganismy: CPM, BMK, bakterie čeledi Enterobacteriaceae, S. aureus, B. cereus, C. perfringens, Salmonella spp., L. monocytogenes, a plísně jejich mikrobiologickou kvalitu, dále analyzovat a porovnat fyzikálně chemické parametry (pH, aw, obsah sušiny, tuku, bílkovin a kolagenu). Součástí práce bylo také stanovení barevných parametrů a velikosti střižní síly pomocí instrumentálních metod. Veškeré výsledky byly statisticky vyhodnoceny.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2024

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ z výsledků řešení projektů IGA VETUNI Brno 2024 financovaných z prostředků účelové podpory na specifický vysokoškolský výzkum MŠMT na rok 2024

  • ISBN

    978-80-7305-974-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    70-73

  • Publisher name

    Veterinární univerzita Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Dec 11, 2024

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article