The dynamism of postmortem processes in poultry muscle.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F99%3A00000154" target="_blank" >RIV/62157124:16270/99:00000154 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Dynamika postmortálních procesů ve svalovině drůbeže.
Original language description
Postmortální biochemické procesy byly studovány u 50ti jatečných těl slepic. Byly měřeny hodnoty pH v prsní i stehenní svalovině v dlouhodobém časovém horizontu, počínaje hodnotou pHl.Okamžitě po stanovení pHl byly odebrány v svaloviny a zmraženy v tekutém dusíku pro následné stanovení hladiny kyseliny mléčné a glykogenu. Z výsledků je možno shrnout, že pokles hodnot pH a glykogenolýza je u slepic pomalejší, než je tomu u kuřat a hodnoty pHult je
Czech name
Dynamika postmortálních procesů ve svalovině drůbeže.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXIX. Lenfeldovy a Hoklovy dny, Sborník přednášek
ISBN
80-85114-67-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
—
Publisher name
VFU Brno
Place of publication
VFU Brno, CZ
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—