Monitoring of compounds of Paulownia tomentosa
Result description
Compound with m.p. 207 - 209 °C was isolated from the fruits od Paulownia tomentosa. This compound was identificated as kaempferol - 7- O-glucoside and exhibits an antioxidant activity.
Keywords
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Studium obsahových látek Paulownia tomentosa.
Original language description
Z Paulownia tomentosa byla izolovaná sloučenina s t.t. 207-209 °C, . Tato látka byla identifikována jako kempferol-7-O-glukosid a vykazuje antioxidační aktivitu.
Czech name
Studium obsahových látek Paulownia tomentosa.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
FR - Pharmacology and apothecary chemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník abstraktů - Vědecká konference studentů DSP
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
14
Publisher name
FaF VFU Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Oct 8, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—
Result type
D - Article in proceedings
CEP
FR - Pharmacology and apothecary chemistry
Year of implementation
2003