Food supplement "Promeli C" creation of the technology and application of the analysis methods.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16370%2F04%3A00000020" target="_blank" >RIV/62157124:16370/04:00000020 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Food supplement "Promeli C" creation of the technology and application of the analysis methods.
Original language description
The aim this study was to create food suplement from honey, royal jelly, bee-pitch and ascorbic acid (vitamin C), to create the production technology, to select the best methods of analysis, to study the stability of the product and to select a suitablepackage.
Czech name
Vytvoření technologického postupu výroby a analytických metod pro hodnocení jakosti potravinového doplňku "Promeli C"
Czech description
Vytvoření technologického postupu výroby a analytických metod pro hodnocení jakosti potravinového doplňku "Promeli C"
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
FR - Pharmacology and apothecary chemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Sborník IX. Sjezdu České a Slovenské farmaceutické společnosti 13. - 15. květen, 2004
ISSN
80-900306-6-1
e-ISSN
—
Volume of the periodical
9
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
60
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—