Report on result: Digetibility of structural sucroses derminated by classical balance method
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F64510000%3A_____%2F99%3A2_1_403" target="_blank" >RIV/64510000:_____/99:2_1_403 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zpráva o výsledku : Stravitelnost strukturálních sacharidů stanovená klasickou bilanční metodou.
Original language description
Byla zištěna nejvyšší hodnota stravitelnosti u galaktosy (81,56 %), u glukosy a xylosy byly hodnoty zdánlivé stravitelnosti v průměru 47,72 a 49,15 %. U manosy a rhamnosy byly zjištěny nízké hodnoty stravitelnosti. Kvantifikace obsahu strukturálních sacharidů (glukosy a xylosy) a jejich stanovení stravitelnosti umožní přesnější specifikaci skladby krmných dávek a jejich produkčních účinků. Rozšiřuje a zpřesňuje nutriční hodnoty potřeb energie pro skot, resp. strukturálních sacharidů krmiv pro skot. Bylarozpracována originální metoda pro stanovení stravitelnosti živin v krmivech pro skot.
Czech name
Zpráva o výsledku : Stravitelnost strukturálních sacharidů stanovená klasickou bilanční metodou.
Czech description
—
Classification
Type
V<sub>x</sub> - Unclassified - Research report containing classified information
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960996555" target="_blank" >EP0960996555: Determination of structural saccharides digestibility of individual feeds in mixed rations of high-yielding cows.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Number of pages
30
Place of publication
Pohořelice
Publisher/client name
Ministerstvo zemědělství
Version
—