Evaluation of feedstuffs by Chemical Composition and Animal Experiments - Feed Tables for Czech Republic.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F64510000%3A_____%2F99%3A2_3_316" target="_blank" >RIV/64510000:_____/99:2_3_316 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Evaluation of feedstuffs by Chemical Composition and Animal Experiments - Feed Tables for Czech Republic.
Original language description
Byla zištěna nejvyšší hodnota stravitelnosti u galaktosy (81,56 %), u glukosy a xylosy byly hodnoty zdánlivé stravitelnosti v průměru 47,72 a 49,15 %. U manosy a rhamnosy byly zjištěny nízké hodnoty stravitelnosti. Kvantifikace obsahu strukturálních sacharidů (glukosy a xylosy) a jejich stanovení stravitelnosti umožní přesnější specifikaci skladby krmných dávek a jejich produkčních účinků. Rozšiřuje a zpřesňuje nutriční hodnoty potřeb energie pro skot, resp. strukturálních sacharidů krmiv pro skot. Bylarozpracována originální metoda pro stanovení stravitelnosti živin v krmivech pro skot.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960996555" target="_blank" >EP0960996555: Determination of structural saccharides digestibility of individual feeds in mixed rations of high-yielding cows.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Book of Abstract the 48th Annual meeting of EAAP
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
Vienna
Place of publication
Vienna
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—