Workshop on bioactive food components and mitochondrial physiology
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985823%3A_____%2F08%3A00324196" target="_blank" >RIV/67985823:_____/08:00324196 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Workshop on bioactive food components and mitochondrial physiology
Original language description
Workshop on bioactive food components and mitochondrial physiology. Theme ? nutrition, obesity, and energy metabolism. Oral presentations of the results
Czech name
Bioaktivní složky potravy a mitochondriální fyziologie
Czech description
Workshop na téma výživy, obezity a energetického metabolismu. Presentace výsledků formou ústních sdělení
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
FB - Endocrinology, diabetology, metabolism, nutrition
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/OC08008" target="_blank" >OC08008: Modulation of metabolism by omega 3 fatty acids</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
60
Foreign attendee count
40
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce