Fair portionning of a pizza.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985840%3A_____%2F03%3A05030173" target="_blank" >RIV/67985840:_____/03:05030173 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
O spravedlivém krájení pizzy.
Original language description
Příspěvek je věnován zobecněním faktu, že pokud je kruhová pizza rozdělena 8 přímými řezy, které procházejí jedním bodem uvnitř pizzy tak, že sousední řezy svírají úhel 45 stupňů, pak oba součty obsahu čtyř 'střídavých' dílů jsou stejné.
Czech name
O spravedlivém krájení pizzy.
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
BA - General mathematics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Matematika, fyzika, informatika
ISSN
1210-1761
e-ISSN
—
Volume of the periodical
13
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
11
Pages from-to
1-11
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—